Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

  Varnost osebnih podatkov

  Z nakupom v spletni trgovini omogočite podjetju JAZON d.o.o., Pot v Hrastovec 21, 1231 Ljubljana – Črnuče, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Namen obdelave osebnih podatkov:
  Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

  Če želite opraviti nakup v spletni trgovini vas bomo ob registraciji prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročila ter za pošiljanje splošnih novic in ponudb.

  Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

  Pravna podlaga:
  Osebne podatke zbiramo na podlagi pogodbe ter na podlagi upravičenih interesov upravljavca. Upravičene interese zasledujemo v okviru poslovnega razmerja in so podlaga za pošiljanje splošnih novic in ponudb.

  Obdobje hrambe osebnih podatkov:
  Osebne podatke hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

  Posredovanje osebnih podatkov:
  Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

  Vaše pravice:
  V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

  Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

  Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: oskrbovalec@jazon.si ali po pošti na naslov:
  JAZON d.o.o.
  Železna cesta 14
  1000 Ljubljana

  V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju JAZON d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

  Politika uporabe piškotkov

  Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

  Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

  O piškotkih

  Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

  Uporabljeni piškotki

  Vrsta Ime piškotka Trajanje Namen
  Sejni ASP.NET_SessionId do konca seje omogoča delovanje spletne strani
  Lastni Cekarcek_Settings 30 dni shranjevanje odločitve o uporabi piškotkov
  Lastni Cekarcek_Session 30 dni shranjevanje košarice za naslednji obisk
  Lastni Cekarcek_UserInfo 14 dni samodejna prijava ob naslednjem obisku
  Zunanji _ga, _utma, ..., _utmz do 2 leti Google Analytics statistika ogledov spletne strani

  Obiskovalec lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov kadarkoli umakne s klikom na spodnjo kljukico. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih funkcionalnosti spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

  Upravljanje piškotkov v brskalniku

  Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.